ABOUT LINKS TAG
MERAHCAMPURBIRU


"And He found you lost and guided you"93:7


January 2016 // February 20, 2016
10:08 PM
Hello,
 I don't have enough fingers to use to count how long I haven't updated this little invisible space ( kantoi suka kira pakai jari tak reti congak dalam kepala)

Anyway, I really miss writing. Upload gambar on instagram pun kering idea nak letak caption apa. Do you have ever experience where there are letters and words running in your head but you just can't spill it out? ok let's just cut the crap talk and mari ramai ramai dengar cover di bawah ini ya sebab sedap sangat aaaaaaaa

 

Ok tadi sebenarnya niat letak title Januari 2016 sebab nak recap main events during that month tapi pi merapu layan youtube dulu. Benarlah kata-kata pedoman salah seorang sahabatku, 
youtube ni banyak setan :')
 OK THE BIG EVENT THAT HAPPENED DURING JANUARY 2016 IN MY LIFE WAS


No that's not my hand. That was my my precious best friend's hand. Those moments were so unreal.

The moment when we bought the tickets to her hometown unexpectedly sebab poyo tak nak datang sebab tunang je pun tapi tiba tiba 'kalau kamu ada sana aku tenang sikit' terus cair and kabut book tickets. Bengong.

The moment when we entered the room and there she was. She looked so different but cantik lah of course. Speechless sepuluh saat.

The moment when nak tengok the highlight of the majlis which is the sarung cincin part tapi I missed it sebab lambat bangun tiba tiba 89382 people's back in front of my face busy capturing that moment :')

The moment when I felt goosebumps all over my body during the recitation of doa.

Ya Allah, please grant her a blissful engagement period. Amin
And the minor highlights of this event,



Not a fan of seafood tapi having this with your bestfriends haih so blessed. Dahla excited travel naik flight together tak habis lagi.

oh and one more thing,

8 batang gigi, dua malam and general anesthesia. 








0 Comment(s)

" i feel so real with him " // August 4, 2014
2:38 AM

salah satu kegemaran // July 24, 2014
6:31 AM
“Saya menerima kamu seadanya.”

“Mengapa?”

“Kerana saya tidak punya kuasa untuk memberi hidayah. Tuhan yang memberi hidayah kepada hamba-hamba-Nya, termasuk kamu. Saya hanya mampu berusaha, untuk memastikan kamu diberi cinta. Diberi kasih. Orang yang diberi cinta, diberi kasih lebih mudah untuk kembali memberi cinta, memberi kasih. Orang yang begitu, lebih disayangi Allah, dan lebih mudah diberi hidayah.”
sumber - SINI



sampai bila bila pun, tetap menjadi antara penulis kegemaran. Semoga terus diberikan ilham olehNya untuk berkarya, saudara bahruddin bekri

0 Comment(s)